Functionaliteit

Agendabeheer

De hoofdfunctie van MyCityEvents is de agenda. Direct inzichtelijk welke evenementen zich waar en wanneer afspelen. Hier is tevens te zien hoeveel op- en afbouwdagen het evenement in beslag neemt.
Indien gewenst kunnen wij de agenda ook aanbieden voor andere doeleinden, zoals: websites, drukwerk en Nationale Database Toerisme en Cultuur

Bezoekersgegevens en onderzoek

Wij bieden de mogelijkheid om verschillende doelgroepen en leeftijdsgroepen te administreren. Met percentages kan de organisator de verwachte verdeling aangeven. Tijdens of na het evenement kan dit worden aangevuld met de werkelijke gegevens. Deze gegevens gebruiken wij voor overkoepelende analyses.
Daarnaast bieden we uitgebreide mogelijkheden om verschillende soorten onderzoek uit te voeren en op te slaan.

Bestandsbeheer en Office Online

Aan elk evenement kunnen verschillende soorten bestanden worden gehangen. Denk aan sfeerbeelden, locatietekeningen, contracten en andere documenten. Al deze bestanden kunnen online worden bekeken. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om Office bestanden – Word en Excel – online te bekijken en te bewerken via Office365.

Correspondentie en Contracten

Alle correspondentie vanuit MyCityEvents slaan wij op in een brievenboek. Deze is gemakkelijk te doorzoeken, bijvoorbeeld op adres of briefnummer. Voor ingebruikname stellen we een aantal sjablonen samen, die vervolgens worden gebruikt voor contracten, besluitbrieven, facturen, e-mail en overige correspondentie.

Analyse

Alle verzamelde gegevens gebruiken wij voor een duidelijke analyse in Tableau. Dit geeft een overzichtelijke vergelijking tussen de verwachte en daadwerkelijke bezoekersgegevens. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot analyse van onderzoeken door externe onderzoekbureaus.

Bovenstaand hebben wij de belangrijkste functionaliteiten van MyCityEvents genoemd, maar er zijn nog talloze andere opties. Denk bijvoorbeeld aan een beeldbank met alle afbeeldingen uit de applicatie, de financiële ondersteuningsmodule om subsidie toe te kennen en een communicatie module om meer over het evenement naar ‘buiten’ te communiceren.
Wij laten u graag meer van onze applicatie zien in een afspraak!

MyCityEvents

Perfect voor uw gemeente.

Wilt u een demo van MyCityEvents?